• Foto(s) is huidige conditie

Ultieme Vrijheid ~ Robert Hartzema

9.50

Wijzigen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

de absolute waanzin van het Zijn
een medogenloos onderzoek naar zelfopgelegde beperkingen, emotionele blokkades, en de claustrofobische patronen van je bewustzijn

Waarom ben je niet vrij? Hoe zet je jezelf klem? Hoe haal je jezelf onderuit? Durf je de confrontatie met je eigen partonen, blokkades en overlevingsstrategieën aan? Wil je ze onderzoeken en uitdagen?

Gewoonlijk zit je gevangen in angsten uit het verleden, bezorgdheden voor de toekomst en frustraties over het heden. Op zoek naar bevestiging herkauw je dwangmatig het drama van je eigen leven. Niet in staat je ware gevoelens en verlangens naar buiten te brengen, is je energie geblokkeerd en liggen machteloosheid, depressie en burn-out op de loer. En omdat je daar niet naar wilt kijken, speel je naar buiiten toe een rol en droom je over een toekomst die nooit werkelijkheid wordt.

Vrijheid kan alleen ontstaan door een meedogenloze confrontatie met je eigen angsten, onzekerheden, leugens, vaagheden en afweer. Wanneer je het ego, met al zijn verkrampingen, paniek en uitvluchten onderzoekt, kan het geleidelijk transparant worden. Wanneer je de hoop op de toekomst loslaat, kun je ontdekken wie je werkelijk bent. Dan maak je contact met het gevoel ‘ik ben’, de oneindigheid van het Zijn, de bron van alles.

‘Ultieme Vrijheid’ snijdt als een scalpel medogenloos door alle spirituele dagdromen en gepsychologiseerde drama’s van het ego heen. Het is een zichzelf uitdagend onderzoek dat alle uitvluchten blootlegt om niet te zijn wie je werkelijk bent.

auteur: Robert Hartzema
taal: Nederlands
paperback: 190 pagina’s
uitgeverij: Haasbeek
1e druk, 2005
illustraties: nee
formaat: 135 x 210 x 17
ISBN 9789063500009

Verzendkosten voor dit boek

€ 3.95 – briefpost met Track & Trace (voor buitenland v.a. € 6.95)

Levertijd

Maandag t/m vrijdag voor 12:30 u besteld en betaald? Volgende dag in huis! (m.u.v. feestdagen en buitenland)

Gratis verzending

Bestel je voor € 50.- of meer? De bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

Boekenvraag

  • Vul het formulier in om een vraag te stellen over dit boek.
    Mocht je liever telefonisch je vraag stellen, dan bel ons op 0594-631159.
 

Spambeveiliging