• Foto(s) is huidige conditie
VERKOCHT

De translucente revolutie ~ Arjuna Ardagh

Deze titel is momenteel niet op voorraad.


Wat je zelf kunt doen om de wereld te veranderen – een spirituele visie

De oude spirituele tradities beschouwden afzondering en meditatie als noodzakelijke voorwaarden om tot verlichting te komen. Momenteel voltrekt zich volgens Arjuna Ardagh een heel nieuwe vorm van bewustzijnsgroei. In De translucente revolutie beschrijft hij de groei van het spiritueel besef bij mensen zoals jij en ik, die midden in de maatschappij staan en die vervolgens hun spiritualiteit uitdragen in het dagelijks leven, bijvoorbeeld door socialere keuzen te maken.

Met behulp van korte voorbeelden, observaties en anekdotes laat Ardagh zien hoe het spiritueel bewustzijn bij iedereen kan ontwaken: bij mensen die gehuwd zijn, die zich bezighouden met politiek of sociale actievoering, die zich verbonden hebben aan een religie, die actief zijn in het zakenleven. Hij brengt zijn verhaal nog dichter bij de lezer door het aan te vullen met oefeningen, uitspraken, citaten, stellingen, commentaren van moderne filosofen en spirituele leiders, zoals Eckhart Tolle, Byron Katie, Michael Murphu, Richard Moss, Jon Kabat-Zonn, David Deida en Margot Anand. Dit maakt De translucente revolutie een wegwijzer voor iedereen die ervan droomt de wereld te verbeteren of er op zijn minst een positieve bijdrage aan te leveren.

Over de auteur:
Arjuna Ardagh is opgeleid in Engeland, waar hij met mediteren begon toen hij veertien jaar was. Nadat hij was gepromoveerd aan Cambridge University, studeerde hij bij een aantal prominente spirituele leraren, onder wie Poonja. Hij is de grondlegger van de Living Essence Foundation in Nevada en geeft workshops in Europa en de V.S.

taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Ananto Dirksen
oorspronkelijke titel: The Translucent Revolution
paperback: 542 pagina’s
uitgeverij: Altamira Becht
1e druk, 2006
illustraties: nee
formaat: 154 x 234 x 35
ISBN: 9789069637204

Verzendkosten voor dit boek

€ 4.95 – pakketpost (is een dik boek), voor buitenland v.a. 6.95

Levertijd

Maandag t/m vrijdag voor 12:30 u besteld en betaald? Volgende dag in huis! (m.u.v. feestdagen en buitenland)

Gratis verzending

Bestel je voor € 50.- of meer? De bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

Boekenvraag

  • Vul het formulier in om een vraag te stellen over dit boek.
    Mocht je liever telefonisch je vraag stellen, dan bel ons op 0594-631159.
 

Spambeveiliging