Spiritueel leiderschap ~ Erik van Praag

27.50

‘We beleven een periode waarin het ego een enorme voorsprong heeft op ECO’, aldus Doeksen in een beschouwing bij dit boek. Waarin, met andere woorden, er een tekort is aan spiritualiteit en verbinding in bedrijf en organisatie. Terwijl spiritueel leiderschap toch absoluut noodzakelijk is voor een duurzame ontwikkeling, niet alleen van onze eigen organisatie, maar ook van de wereld als geheel.

Dit boek is bedoeld voor ondernemers, managers, bestuurders, politici en voorts voor iedereen die zich bewust wil worden van de invloed die hij heeft op en ondergaat in zijn (werk)situatie. Het boek biedt een nieuwe kijk op de werkelijkheid en draagt daarnaast een aantal inzichten aan uit de traditionele wijsheidsliteratuur, die voor ons allemaal voor het grijpen liggen, maar waaraan we vaak gemakkelijk voorbijlopen. Verder geeft het een aantal praktische tips en oefeningen, die het u mogelijk maken uw eigen vermogen tot spiritueel leiderschap te ontwikkelen en uit te dragen.

Over de auteur:
Erik van Praag is geboren in 1940. Hij studeerde psychologie en andragologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na een loopbaan als onderzoeker, docent, manager en psychotherapeut is hij thans organisatie-adviseur en trainer te Amsterdam.

auteur: Erik van Praag
taal: Nederlands
paperback: 260 pagina´s
uitgeverij: Kluwer
2e druk, 2e oplage, 2002
formaat: 157 x 242 x 18
ISBN: 9789014061863

Wijzigen
SKU: ZZ-0044 var Categorie: