Op de drempel van de dood ~ Jean Ritchie

4.50

Waar gebeurde bijna-dood ervaringen

De dood is het grootste en laatste mysterie van het leven. Ieder van ons heeft zich wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te sterven. Wat voel je, wat kun je zien, is het waar dat je een mooi groot licht ziet, komt het voor dat een overleden geliefde je komt halen? Besef je zelf wat er gebeurt? Is het waar dat je je rustig en vredig voelt?

Steeds meer mensen weten uit de eerste hand hoe het voelt om ‘bijna dood’ te zijn. Ook vroeger waren er al mensen die het geluk hadden een bijna-doodsituatie te overleven; maar tegenwoordig komt dit door de verbetering van de medische wetenschap steeds meer voor.

In dit boek verzamelt wetenschappelijk onderzoekster Jean Ritchie tientallen getuigenissen van mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Met groot respect beschrijft zij deze fascinerende gebeurtenissen en bekijkt vervolgens de overeenkomsten en verschillen tussen de belevingen. Dan blijkt dat zich allerlei onvermoede gelijkenissen voordoen… Zo beantwoordt dit boek veel van onze schrijnende vragen over doodgaan. Een boeiend en leesbaar document dat ons weer een stapje verder helpt naar de oplossing van een van de grootste geheimen van het leven.

auteur: Jean Ritchie
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Parma van Loon
oorspronkelijke titel: Death’s Door
paperback: 240 pagina´s
uitgeverij: Element
1e druk, 1994
formaat: 140 x 216 x 23
ISBN: 9789056890018

Wijzigen
SKU: WV-STE-0012 var Categorie: