Niemand hier ~ Tony Parsons

15.95

Tony Parsons is een man die een enorme gedrevenheid toont wanneer het gaat om zijn favoriete onderwerp: het aan de kaak stellen van misverstanden die bestaan rond het idee verlichting en spirituele bevrijding.
Behalve dat hij een scherp onderscheidingsvermogen heeft, is hij vooral goed in het afbreken van onze identificatieprocessen, onze ideaalbeelden en onze zogenaamde vooruitgang op het spirituele pad. Soms met humor, soms met geduld, maar altijd zonder compromissen te sluiten, worden alle ideeën van de zoeker ontmaskerd.
Voor sommigen heeft een ontmoeting met Tony Parsons de uitwerking van een bulldozer; voor we het beseffen worden al onze geloofsvormen door deze man uit Cornwall volledig weggevaagd. Wanneer we ons dan afvragen wat er dan nog overblijft, zegt Tony eenvoudig: ‘Al wat er is, is dit’. En ‘dit’ betekent dan niet iets spiritueels of iets heiligs, maar gewoon: dat wat er verschijnt en dat wat er is. Verder hoeven we niet te zoeken want dat is de enige werkelijkheid.
Dat is het open geheim. Het is een geheim omdat slechts enkelen het ontdekken en het is open omdat het voor iedereen altijd en overal aanwezig is.’ Jan Kersschot

taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Belle Bruins
oorspronkelijke titel: All There Is Is This
paperback: 199 pagina´s
uitgeverij: Samsara
1e druk, 2003
formaat: 125 x 200 x 18
ISBN: 9789077228111

Wijzigen
SKU: WV-ZR-0033 var Categorie: