• Foto(s) is huidige conditie

Na het feest komt de afwas ~Jack Kornfield

12.50

Wijzigen

Wijsheid voor het hart op het spirituele pad.

‘Verlichting bestaat en is bereikbaar. Maar wat betekent het vervolgens voor je dagelijks leven? Ook de Zenmeester heeft thuis vrouw en kinderen. Ook de mysticus gaat winkelen. Na het feest moet je toch gewoon de afwas doen’.

Dit is een boek voor beginners en gevorderden op het spirituele pad. Meditatietechnieken uit alle spirituele stromingen zijn tegenwoordig bereikbaar voor iedereen. Velen haken echter ook weer af, soms na reeds een lange weg te hebben afgelegd en veel tijd en energie in hun geestelijke ontwikkeling geïnvesteerd te hebben. Ze zijn teleurgesteld als ze ontdekken dat het spirituele pad geen vluchtweg is uit de dagelijkse werkelijkheid.

In zijn ontroerende en boeiende schrijfstijl verhaalt Kornfield van zijn persoonlijke ervaringen met zijn boeddhistische levensvisie; daardoorheen vlecht hij zijn ontmoetingen met leidende figuren uit de christelijke, joodse, hindoe- en soefi-tradities. Met de nodige humor beschrijft hij ook de valkuilen waar sommigen in terecht komen, en de misstappen van verlichte meesters met al hun menselijke eigenschappen.

Verlichting bestaat en is bereikbaar. Maar Kornfield laat ons ook zien hoe het ‘verlichte hart’ soms botst met het dagelijks leven. Het spirituele pad legt de basis voor een leven met meer diepgang, waardoor we de problemen van het dagelijks leven beter aankunnen.

Auteur Jack Kornfield is een begaafd verhalenverteller. De humor en compassie in zijn verhalen over verlichte meesters werken aanstekelijk, zodat we vrede kunnen hebben met het feit dat niemand perfect is. Hij schreef talloze boeken over meditatie, boeddhisme en levensbeschouwing.

taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Gerard Grasman
oorspronkelijke titel: After the Ecstacy, the Laundry
softcover: 270 pagina´s
uitgeverij: Panta Rhei
1e druk, 2009
formaat: 150 x 228 x 18
ISBN: 9789088400247

Verzendkosten voor dit boek

€ 3.95 – briefpost met Track & Trace (voor buitenland v.a. € 6.95)

Levertijd

Maandag t/m vrijdag voor 12:30 u besteld en betaald? Volgende dag in huis! (m.u.v. feestdagen en buitenland)

Gratis verzending

Bestel je voor € 50.- of meer? De bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

Boekenvraag

  • Vul het formulier in om een vraag te stellen over dit boek.
    Mocht je liever telefonisch je vraag stellen, dan bel ons op 0594-631159.
 

Spambeveiliging