Meditatie voor beginners ~ J. Donald Walters

Ontdek een nieuwe wereld in jezelf

Rust, innerlijke vrede en harmonie zijn moeilijk te verkrijgen in deze tijd waarin dagelijks zo veel impulsen op ons afkomen. Gemoedsrust is een diep gevoelde behoefte en een noodzaak voor ons welbevinden. Toch stellen wij ons steeds weer een doel voor ogen dat wij eerst moeten bereiken alvorens wij innerlijk tot rust mogen komen. Dè manier om tot innerlijke rust te komen en om evenwicht te vinden tussen lichaam en geest, is meditatie.

Meditatie is de toestand waarin je gedachten en emoties tot rust komen; een toestand van intens innerlijk bewustzijn. Door meditatie keer je terug naar je eigen kern. Dat betekent dat je leert begrijpen wie jij zelf bent en dat je niet bent wie anderen denken die je bent. Door meditatie kom je weer in contact met je eigen vitale energie.

In dit boek legt Donald Walters heel overzichtelijk en in heldere taal uit wat mediteren is en hoe je het moet doen. Aan het eind van elk hoofdstuk volgt een meditatieoefening, zodat je langzaam maar zeker vertrouwd raakt met meditatie. Bij deze oefeningen komt de muziek op de bij het boek behorende cassette zeer goed van pas.

Let op! Bij dit boek zit geen audiocassette meer
Maar met even zoeken op You Tube heb je de juiste muziek zo te pakken…

auteur: Walters, J. Donald
taal: Nederlands

vertaald uit het Engels  door Ineke Wieberdink-Westerweel
oorspronkelijke titel: Meditation for Starters
paperback: 96 pagina´s
uitgeverij: Bruna
3e druk, 1998
formaat: 148 x 210 x 10
ISBN10: 9022983374
ISBN13: 9789022983379

Deze titel is momenteel niet op voorraad.

SKU: WV-ESO-0263 var Categorie: