De ethiek van verlichting ~ drs. N. Schulte

4.50

groei en vervulling door het TM programma

Verlichting is het resultaat van de volledige ontplooiing van het bewustzijn, en vertegenwoordigt in ieder opzicht het hoogste ideaal van het menselijk leven.

Dit boek geeft een grondige uiteenzetting over de filosofisch-ethische implicaties van het Transcendente Meditatie (TM) programma en leidt tot een beter inzicht in de indrukwekkende mogelijkheden van deze eenvoudige techniek, zoals geleerd door Maharishi Mahesh Yogi. Het TM programma heeft ‘verlichting’ uit het rijk van mystiek en speculatie gehaald en heeft bewezen dat deze toestand een specifieke realiteit is, wetenschappelijk toetsbaar, voor ieder mens beschikbaar en van immens praktisch nut.

De vlotte schrijftrant van de overwegend eenvoudige bewoordingen van de schrijver zorgen ervoor dat zijn vaak diepgaande analyses toch steeds gemakkelijk te volgen zijn. Het gevolg is, dat iedereen die dit fascinerende boek leest, het ten slotte zal sluiten in de wetenschap dat verlichting door het TM programma een reële mogelijkheid is geworden. Nu, voor ieder mens.

auteur: drs. N. Schulte
taal: Nederlands
paperback: 164 pagina´s
uitgeverij: MIU Nederland Pers
1e druk, 1977
formaat: 126 x 200 x 14
ISBN10: 906269005

Wijzigen
SKU: WV-ESO-0069 var Categorie: