Eten, Bidden, Beminnen ~ Elizabeth Gilbert

3.50

Een inspirerend, ontroerend, schaamteloos en eerlijk verslag van een jonge vrouw op zoek naar geluk. Eten, Bidden en Beminnen beschrijft de reis van een vrouw door Italië, India en Indonesië, zowel in uiterlijke- als innerlijke zin.

Op haar dertigste heeft Elizabeth alles wat een moderne vrouw zich kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Twee jaar later, na een bittere scheiding en een hevige depressie, besluit Elizabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk doet ze drie landen aan. In Italie leert ze la dolce vita kennen, in India verdiept ze zich in meditatie en schrobt ze tempelvloeren, en in Indonesië ontdekt ze de balans tussen ernst en lichtvoetigheid – en ontmoet ze haar grote liefde.

Over de auteur:
Elizabeth Gilbert (1969) is schrijfster in non-fictie, verhalen en romans. Met dit boek Eten, Bidden, Beminnen brak ze internationaal door. Naast dit succes werd ze ook meerdere malen genomineerd voor de National Magazine Award.

auteur: Elizabeth Gilbert
taal:Nederlands
vertaald uit het Engels door Martine Jellema
oorspronkelijke titel: Eat, Pray, Love
paperback: 475 pagina´s
uitgeverij: Cargo
24e druk, 2009
formaat: 135 x 214 x 43
ISBN: 9789023428053

Wijzigen
SKU: 19EH-DIV-0009 Categorie: