Jij bent morgen ~ Ted Wilson

6.50

nieuwe mens op komst

De mensheid staat op de drempel van de grootste transformatie in haar bestaan: naar een Nieuwe Mens. Om deze transformatie mogelijk te maken en een leven in de 21ste eeuw te ondersteunen, is een nieuwe spirituele visie nodig. Spiritualiteit wordt vaak geassocieerd met afzondering en onthechting. De aarde en de ontwikkeling van de Nieuwe Mens zijn niet gebaat bij mensen die zich terugtrekken uit het dagelijkse leven. Vanuit een confronterende, maar tegelijkertijd positieve kijk op ons biologisch erfgoed ontvouwt Ted Wilson zijn visie op een praktische spiritualiteit die gericht is naar de toekomst, de toekomst van de Nieuwe Mens.

‘Het apenverstand bepaalt ons denken. Het is de basis voor de ideeën die we over onszelf hebben en voor onze cultuur. Met sommige aapeigenschappen zijn we helemaal niet zo blij, maar natuurlijke selectie heeft geen oordeel. Dat wat de soort ondersteunt in zijn voortbestaan, blijft als eigenschap behouden. Al het andere verdwijnt in de loop van de evolutie. In plaats van te bestrijden waar we niet blij mee zijn, kunnen we het ook in een context plaatsen. Dankzij de ethiek hoeven deze eigenschappen niet ons doen en laten te bepalen. Want in onze denkgeest huist nog veel meer dan alleen apenverstand.’

Het is de hoogste tijd dat de mens beseft dat hij het apenverstand voorbij is. Jij bent Morgen is een uitnodiging om je spirituele ontwikkeling ter hand te nemen. Niet straks, maar nu. Een Nieuwe Mens is op komst en jij bent er zo één….. Jij bent Morgen!

auteur: Ted Wilson
taal: Nederlands
paperback: 153 pagina´s
uitgeverij: Andromeda
1e druk, 2005
formaat: 134 x 210 x 15
ISBN: 978905591822

Wijzigen
SKU: ZZ-0046 Categorie: