Jij bent morgen Syllabus ~ Ted Wilson

1.75

Ted Wilson (1936-2007) was een bevlogen spiritueel leraar, die onophoudelijk verwees naar de mogelijkheden die de mensheid heeft. Innerlijke transformatie is uiterlijke transformatie was zijn motto en gedurende zijn leven heeft hij hier veel mensen in geïnspireerd en naar een hoger bewustzijnsplan gebracht.

Naast de trainingen die hij gaf op het door hem opgerichte centrum Venwoude, schreef hij ook. Deze syllabus is een verkorte voor-uitgave van zijn boek ‘Jij bent Morgen’.

uit de inleiding:
De mensheid staat op de drempel van de belangrijkste transformatie in haar bestaan. Er is een Nieuwe Mens op komst, die eindelijk in staat zal zijn om het Paradijs te betrefen. Jij bent het opstapje tot die nieuwe mens: jij bent Morgen. (…) Dit is een uitnodiging om je spirituele ontwikkeling ter hand te nemen. Niet voor jezelf, maar voor de ontwikkeling van de mensheid, voor de verdere evolutie van het leven op aarde, voor de hele kosmos. In jou en mij groeit een mens die het leven op aarde maakt tot een goddelijke uitdrukking. Niet straks maar nu. Elke dag opnieuw. Tot Morgen.

auteur: Ted Wilson
syllabus: 14 pagina´s

Wijzigen
SKU: ZZ-0045 var Categorie: