Klantbeoordelingen

Prima geregeld
R. Blom

Uitstekende communicatie. Vlot verwerkt en goed beschermd voor verzending. Prima geregeld.

Snelle levering van oude uitgave
Thijs Weening

Ik zocht al langere tijd het tweede deel uit een serie van drie boeken. Het is een uitgave uit eind jaren 50 van de vorige eeuw. Een Deezer dagen kwam ik het boek bij verrassing tegen op de site van Zininzijn. Direct gereageerd en zeer snel ontvangen. De kwaliteit van het boek komt geheel overeen met de op de site aangegeven kwaliteit. Mijn oprechte waardering.

Rust
Marianne Bijker

Makkelijk en snel een piepklein boekje gekocht. Ook een klein boekje krijgt aandacht.

Boek weer gevonden!
H. van Vuuren

Het boek weer gevonden dat ik ooit had , maar niet meer had teruggekregen nadat ik het had uitgeleend. Bij ZININZIJN weer gevonden! Het boek is snel verstuurd en ik ben er blij mee!

eerste contact
Hein

Voor het bestellen telefonisch contact. Sympathieke stem, relevante informatie. Snelle levering, deugdelijke verpakking. Ofschoon op twee dagdelen twee afzonderlijke bestellingen waren geplaatst, toch uit eigen beweging de levering in één verpakking gedaan en i.p.v. twee afzonderlijke verzendkosten zijn de kosten eenmaal doorberekend.Zeer klantgericht en eerlijk. Dat entameert tot het regelmatig bezoeken van de site. Kortom, aan te bevelen!

geestdriftig
Peter Schmitz

Even een boek op Boekwinkeltjes bekijken in de winkel zelf: ZinInZijn. En toen werden het er drie : ) Snelle reactie en prima afhandeling. Door een mevrouw met verstand van de zaken.

Top levering
Marc

Super snelle correcte levering. In uitstekende staat ontvangen.

Mooi op tijd
P. Alkema

Mooi op tijd ontvangen, goed ingepakt, mooi gedrukt briefje erbij, goed op de hoogte gehouden via e-mail. Het kan niet beter!!!!! Veel dank Groeten Paula Alkema

Vriendelijk en professioneel
Elsie

Zeer verzorgde, vriendelijke en professionele service. Snelle levering van het in zeer goede staat verkerende bestelde boek. Prijs/kwaliteitverhouding uitstekend.

Service
Betty Spruyt

Goede service en mooie omschrijving van de boeken. Persoonlijke aandacht straalt er van af, ook al kan ik dat niet echt benoemen wat het is.

Perfecte Transactie
Jan Van kerkhove

Zeer snelle levering en boek in prima staat ! Tegen deze voordelige prijs was dit schitterend en zeldzaam boek nergens te vinden ! Top !

Zeer tevreden
Paola

Graag laat ik via deze weg weten, dat ik zeer tevreden ben over mijn bestelling. Allereerst vind ik de website mooi, overzichtelijk en verzorgd. Nodigt uit om te "snuffelen" en te voelen wat passend is. De bestelling kwam vlot bij mij thuis. Boeken in prima staat en ook de verpakking zeer okee. Lovend dus! Hartelijke groet, Paola